zaterdag 10 juni 2017

Vit♂Lize Men’s (374)

De prostaat is de grootse mannelijke klier. Vroeg of laat wordt de prostaat een belangrijke issue voor alle mannen. Vit♂Lize Men’s vitaliteits supplement bevat de krachten van de Pro6, aangevuld met meer voedingswaarden, meer biologische beschikbaarheid van voedingswaarden en meer krachtige kruiden om de prostaat te ondersteunen en de vitaliteit te verhogen. Vit♂Lize Men’s biedt, naast een gezond voedingspatroon en voldoende beweging, een natuurlijke oplossing voor een goede ondersteuning van o.a. een gezonde prostaat. Deze unieke, rijke formule biedt een effectieve combinatie van kruiden, vitaminen, mineralen en antioxidanten voor een gezonde waterhuishouding, het behoud van een goede prostaatfunctie en een optimale testiculaire functie.
Vit♂Lize Men is samengesteld uit een mix van ingrediënten waaronder pygeum en pompoenzaad, welke al eeuwen bekend staan om de goede ondersteuning van de prostaat.

  • Ondersteunt de gezonde prostaat
  • Goede invloed op de waterhuishouding
  • Optimale testiculaire functie

Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks twee tabletten in met een ruime hoeveelheid water.
Advies Gebruik het product niet indien de verzegeling onder de dop verbroken of verwijderd is. Sluit de verpakking goed af en bewaar het product op een koele, droge plaats. Buiten bereik van kinderen houden. Dit voedingssupplement is geen substituut voor gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Ingrediënten

gelatine (geleermiddel), glycerine (bevochtigingsmiddel), bijenwas (verdikkingsmiddel), water, lecitine (emulgator), johannesbroodpitmeel (kleur). Bevat soja & vis.

Inhoud
60 softgel capsules.

Voor vrouwen bestaan soortgelijke tabletten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten