dinsdag 11 oktober 2016

Forever Marine Mask (234)

Met Forever Marine Mask wordt de huid diep gereinigd en in balans gebracht door de toevoeging van natuurlijke mineralen uit zeekelp en algen. Algenextracten dragen tevens bij tot versteviging en extra veerkracht van de huid. Daarnaast wordt de huid gehydrateerd en gevoed met aloë vera-, honing- en komkommerextracten. Het masker is zeer rijk aan vitamine A en C en is daardoor geschikt voor iedere huid met een tekort aan stevigheid en vitaliteit. Het masker bevat eveneens vitamine E, een antioxidant met een hydraterende werking voor ieder huidtype. Forever Marine Mask reinigt, verzorgt en beschermt de huid en is een effectieve en intensieve verzorging voor de veeleisende huid van gezicht, hals en decolleté.

Gebruiksaanwijzing

Maak eerst het gezicht grondig schoon met bijvoorbeeld Exfoliating Cleanser (43). Breng vervolgens Forever Marine Mask dekkend aan op gezicht, hals en decolleté. Werk van onder naar boven en van binnen naar buiten en vermijd hierbij de huid rondom ogen en de mond. Ga in een ontspannen houding liggen en neem de tijd, zodat het masker optimaal zijn werk kan doen. Laat het masker 15 tot 20 minuten drogen en verwijder het vervolgens met lauw water en een zachte doek. Gebruik het masker wekelijks voor een optimaal resultaat. Advies Vermijd contact met de ogen. Grondig spoelen met water indien er toch oogcontact plaatsvindt.

Ingrediënten

Aloe Barbadensis Leaf Juice (Stabilized* Aloe Vera Gel), Aqua, Bentonite, Glycerin, Honey, Kaolin, Sodium Hyaluronate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Methylparaben, Algae Extract, Macrocystis Pyrifera Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Cucumis Sativus Fruit Extract, Ascorbic Acid, Parfum, Tocopherol, Retinyl Palmitate.

Inhoud 113 gr


  • Masker voor alle huidtypen
  • Rijk aan aloë vera, vitamine A, C & E
  • Diepreinigende en verstevigende werking

Geen opmerkingen:

Een reactie posten