dinsdag 4 oktober 2016

Aloe Veterinary Formula (30)

Aloe Veterinary Formula wordt gemaakt van gestabiliseerde aloë vera gel. Met de toevoeging van allantoïne heeft dit product een verzachtende en kalmeren werking op de huid. Aloe Veterinary Formula is een diervriendelijk product voor de uitwendige verzorging van zowel grote als kleine huisdieren. Zo kan het worden gebruikt om de vacht van het dier na het wassen soepel en glanzend te maken. Aloe Veterinary Formula zit in een handige verstuiver.

Gebruiksaanwijzing G

ebruik Aloe Veterinary Formula naar behoefte voor een optimaal resultaat. Advies Gebruik het product niet indien de verzegeling onder de dop verbroken of verwijderd is. Sluit de verpakking goed af en bewaar het product op een koele, droge plaats. Buiten bereik van kinderen houden.

Ingrediënten

Gestabiliseerde aloë vera gel (80,0%), water, imidazolidinylureum, methylparabeen, allantoïne, natriumcitraat, glycerine, kaliumcitraat, ascorbinezuur (vitamine C), tocoferol (vitamine E), propyleenglycol, polysorbaat 20. Inhoud 473 ml



Argos gebruikt dit na iedere wandeling. Het wordt aangelengd met MSM en op zijn heupen gesmeerd en goed in gemasseerd. Hij vertelt er zelf over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten