Magneetarmbanden

Ik verkoop, naast Aloë Vera, ook magneetarmbanden!

Op deze pagina zal ik de werking ervan uitleggen.

Hier kun je diverse modellen bekijken.

De werking ervan is niet wetenschappelijk bewezen. Maar feit is dat veel mensen zich prettiger zijn gaan voelen sinds ze zijn gaan dragen.


http://www.binoculars.nl/aloevera/armbanden.png


Bovendien zijn de armbanden zijn erg mooi! Dus het is sowieso prettig voor je ogen!
Klik hier om ze te bekijken -folder-De armbanden bevatten rode, witte, en zwarte steentjes. De metalen stukjes zijn magneetjes.

De rode steentjes zijn voor infrarood.

De gekleurde steentjes zorgen voor een goede balans tussen negatieve, en positieve ionen.

Ionen bevinden zich overal. Je ziet ze niet maar ze zijn er wel! De kans is groot dat ze invloed hebben op je welzijn en gezondheid. Wat is een ion? Een ion is een atoom (of een molecuul dat uit meerdere atomen bestaat) dat een electron kwijt is geraakt, of er ééntje bij heeft gekregen. Electronen zijn negatief geladen. Atomen met een extra electron zijn negatieve ionen. Atomen die een elektron missen zijn positieve ionen. Positief en negatief slaan in deze context op de elektrische lading van de ionen, mar niet op de effecten die ze mogelijk op jouw welzijn hebben.

In het kort: Negatieve ionen zijn goed voor je, en positieve ionen niet.

Positieve ionen komen op veel plaatsen voor. Het zou mooi zijn wanneer je je er tegen kunt beschermen.

Positieve ionen hebben een negatieve invloed op de leefomgeving en onze gezondheid. ze maken de lucht onbruikbaar en doods. Het overschot aan positieve ionen in de atmosfeer draagt bij aan veel gezondheidsproblemen en welvaart ziektes. Een gemiddeld binnenklimaat heeft een negatieve ionen gehalte van ongeveer 100 negatieve ionen per cc. Helaas zijn de meeste van de elementen in onze moderne omgeving een bron van positieve ionen. Ze veroorzaken een ernstige uitputting van de negatieve ionen.

Denk hierbij aan:
Binnenshuis door;
tl-verlichting, airconditioning, wifi, mobiele telefonie, verwarming, computers, monitors, statische elektriciteit etc. (elektrosmog). Kleding van synthetische vezels, maar ook meubelen in huis. Roken, uitlaatgassen en zelf ademhaling.

Buitenshuis door;
Onnatuurlijke bebouwing door middel van beton en andere (schadelijke) bouwmaterialen. Industrie, luchtvervuiling (CO2 uitstoot), vulkaanuitbarstingen etc. Gasmoleculen en rookdeeltjes als gevolg van verbranding. Hitte en luchtvochtigheid. Hercirculatie van lucht in gebouwen. Seizoensgebonden wind.

Wanneer men langdurig onder de invloed van een omgeving, geladen met vooral veel positieve ionen, staat heeft dit een slechte invloed op het immuunsysteem. Het gevolg is dat de vrije radicalen waaraan we blootgesteld worden niet meer optimaal worden afgebroken. Dit heeft een slechte invloed op de gezonde lichaamscellen en weefsels en zorgt ervoor dat het verouderingsprocess wordt versneld.

Positieve ionen bederven dus de lucht en zijn voor alles wat leeft ziekmakend. De eerste symptomen van de negatieve impact die de overvloedige invloed van positieve ionen op onze gezondheid hebben zijn klachten zoals vermoeidheid, lusteloosheid en ademhalingsproblemen.


In dit filmpje wordt meer verteld over infrarood, positieve - en negatieve .ionen

Later meer over de magneetjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten